به گزارش شهرآرانیوز، آمارها نشان میدهد در دو سال گذشته سرانه مصرف گوشت قرمز از ۱۲کیلوگرم به حدود ۶ کیلوگرم و سرانه مصرف مرغ از ۳۲کیلوگرم به حدود ۲۶ کیلوگرم تقلیل یافته است. این کاهش مصرف ناشی از نوسانهای قیمتی است که همیشه شیب رو به بالایی دارد و دست مردم را از این محصولات کوتاه میکند.
پس از افزایش شدید قیمت مرغ در ماههای ابتدای امسال، دولت با برنامهریزی برای افزایش جوجهریزی تلاش کرد قیمت مرغ را در بازار به تعادل برساند، اما در روزهای گذشته روند افزایشی نرخ دوباره آغاز شده است.
به گفته علیاصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، در گوشت قرمز جریان افزایش قیمت همچنان ادامه خواهد یافت، چراکه دام در ایران به تعداد کافی وجود ندارد.
همچنین مؤیدیان، کارشناس اقتصاد کشاورزی با یادآوری اینکه وقتی مصرفکننده نتواند گوشت گوسفند و گاو تهیه کند به تهیه گوشت مرغ بسنده میکند، تأکید دارد: در شرایط فعلی به خاطر کاهش قدرت خرید مصرفکننده، سهم مرغ هم در سبد خانوار کم شده است.
منبع: روزنامه قدس